Najnovšie recenzie zo sekcie Karaoke
- O.k.
- Pokiaľ je funkčný tak je úplne super.
Som veľmi sklamaná, už druhý Alum mikrofon, ktorý sme objednali a opäť nefunkčný, čiže ho budem vracať.
- Vyborne
- Reprák ok
Nekvalitný zvuk mikrofónov
Po pripojení USB kľúča systém neprehráva mp3 skladby. Niekedy ich prehrá inokedy napíše že nie je zapojený USB kľúč, napriek tomu že nebol zo zariadenia ani vybratý. V iných zariadeniach ide bez problémov, v tomto prípade je to na náhode.
- prehráva cd, usb sme ešte neskúšali, mikrofón funguje :) syn je z neho nadšený, spieva si a počúva pesničky a rozprávky a do toho môže spievať do mikrofónu. Ešte dokúpime baterky, aby s ním mohol behať aj po dome.
- Zatiaľ dobrá zábava
- Budú bolieť uši
Za málo peňazí veľa muziky
- vela funkcii
- super cena
Rýchle jednanie a dodanie
neviem ohodnotiť kvalitu výrobku, nakolko som ho obdržala nie v 100% kvalite, dve talčidká boli nefunkčne
- Produkt je pre vnucku na vianoce, ale som ho vyskusala a je perfektny. Ma vyborny zvuk a tie blikajuce svetla su uzasne
Na karaoke OK mikrofon.
- Mikrofón vôbec nie je počuť
Produkt som zakúpila avšak nebola som s ním spokojná. Nakoľko mikrofón nebolo vôbec počuť. Preto som sa rozhodla tovar vrátiť späť.
- Kvalitné vyhotovenie.
- Super zvuk, funkcie
- Ziadne
- Super karaoke
- Ano oplati sa to za tu cennu
- Svetelná a vodná šoubje super, deti sa tešia veľmi z toho
- Bluetooth
- Mikrofóny by zniesli lepšie zaznamenávanie zvuku, ale v tej cene a pre deti je to aj tak super
Tovar bol dodany nefunkcny, budem reklamovat.
Zobrazujem 141 - 160 zo 246 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...13 Ďalšie »