Najnovšie recenzie zo sekcie Karaoke

Auna Kara Liquida karaoke systém CD USB MP3 fontána LED 2 x mikrofón prenosný

Auna Kara Liquida karaoke systém CD USB MP3 fontána LED 2 x mikrofón prenosný

Pridané: 14. decembra 2015

Odporúča produkt
  • je super, že je to využiteľné nielen ako karaoke, ale aj ako klasický prehrávač, nepotrebujete reproduktory, ani zapájať do tv či dvd, je to malé skladné a dizajnovo veľmi pekné
  • zatiaľ nič, uvidíme po vianociach, lebo je to darček

je to výborný darček najmä pre deti, môžu sa vyšantiť

Karaoke DVD MICHAL DAVID

Karaoke DVD MICHAL DAVID

Overený zákazník tipa.sk Overený zákazník

Pridané: 18. novembra 2015

(naposledy upravené 18. novembra 2015)

Zakúpený v tipa.sk

• Dobrá zábava pre deti

Obľúbené udetí

Neodporúča produkt
  • pekny tvar
  • Bohuzial mikrofon funguje len ked sa pusti CD, pripadne sa -aktivuje Line in vstup vlozenim jack-u. Zvuk je slabsi, bez basov, kryt rezonuje pri vyssej hlasitosti, zle cita napalene CD - zatial som skusal 4 napalene CD z toho tri neprecital. Lisovane CD fungovali bez problemov.

Za danu cenu som necakal nic extra a to sa aj potvrdilo. Ale pre 3 rocne dieta to staci, pretoze to aj tak po par dnoch rozbije, pretoze takyto tenky plast nevydrzi pri malych detoch viac ako par tyzdnov.

Karaoké set STAR-10 reproduktory a bezdrôtový mikrofón

Karaoké set STAR-10 reproduktory a bezdrôtový mikrofón

Pridané: 17. septembra 2015

Neodporúča produkt
  • cena
  • amaterčina
  • nekvalitný výrobok
  • katastrofálne prevedenie

Produkt mi prišiel načas. Po rozbalení sa ma zmocnil pocit, že tovar na ceste niekde havaroval, a potom to niekto narýchlo poskladal. Nekvalitné komponenty, lacné poskladanie, šrauby nakrivo, samozrejme, jedna bedňa vôbec nefungovala, musel som ju rozobrať a prispájkovať kábel. Potom, ako-tak funkčné ale celkové sklamanie.

Karaoké set Pony´s Ranch s reproduktormi mikrofónom 400W

Karaoké set Pony´s Ranch s reproduktormi mikrofónom 400W

Pridané: 6. marca 2015

(naposledy upravené 6. marca 2015)

Odporúča produkt
  • jednoduchá obsluha a veľmi dobrý na male rodinné stretnutia (max do 20 osôb)

odporúčam

Karaoke set LTC STAR-3

Karaoke set LTC STAR-3

Overený zákazník DewpStore Overený zákazník

Pridané: 18. októbra 2013

(naposledy upravené 18. októbra 2013)

Zakúpený v DewpStore

Odporúča produkt
  • Produkt splnil to čo výrabca sľuboval. Stačí rozbaliť zapojiť do zástrčky, pripojiť repráky a funguje. Ľahké ovládanie.
  • Káble k reprákom by mohli byť o niečo dlhšie. Na stránke predajcu by mohli byť odporúčenia kde kúpiť karaoke hudbu.

Asi jediný karaoke prístroj na trhu, ktorý môžete dostať bez dlhšieho čakania. Používame ho na ozvučenie počas školenia pre miestnoť 10x10m. Na väčšiu miestnosť by nestačil. Zatiaľ funguje bez problémov.

Zobrazujem 241 - 246 zo 246 recenzií 1...9 10 11 12 [ 13 ]