Najnovšie recenzie zo sekcie Karaoke
- User friendly, jednoduche ovladanie, intuitivne
- Kompaktna velkost, prenosne
- Pekny dizajn
- Mikrofon ma dobry dosah a zvuk
Zatial nemam dostatocne otestovanu vydrz baterie, ale zatial sa ukazuje ako dostatocna na moje potreby
- Veľmi ľahký
- Skvelá zábava
- Zatiaľ žiadne
- Super zábava
- pre 4 ročnú vnučku,je spokojná
Pomer cena / parametre +
- Vyhotovenie, materiál lepšie, než sme čakali.
- Zatiaľ funguje, deti sa tešia :)
- Veľmi nedostatočný návod
- Netušíme, či môžeme nabíjať aj zo siete alebo radšej nie, aby sme výrobok neposkodili.
Vesela zabava v rodine
Detska zabava s rodicmi
Skvela zabava
- Reproduktor má celkom dobrý zvuk keď ide hudba ale keď človek do neho hovorí tak je zvuk trošku nejasný, stále veľmi dobrá kúpa ako darček na narodky
to bude dar k narodeninam
- Cena zodpovedá výrobku tak na jedny prázdniny
- Voľné hrkajúce tlačidlá
- Odštiepený kúsok plastu
Kupila som pre 4-rocneho syna na narodeniny a miluje ho. Da sa napojit cez bluetooth na mobil a spievat. Paci sa mu funkcia echo. So 6-rocnou sa o mikrofon biju. Funguje aj ako samostatny reproduktor. Uz mu parkrat padol na zem a drzi, nerozbil sa. Farby a prevedenie v zlatej je krasne, superstarovske.
- Vzhľad
Aby mikrofón reagoval, treba ho takmer strčiť do úst
S dodaním a výrobkom som nie len ja maximálne spokojná ale aj moje vnúčatká ktorým bol darček venovaný,počúvajú nie len svoje obľúbené pesničky pre deti ale aj rozprávky na dobrú noc a veru,teda neuniká v pozadí ani mikrofón do ktorého si spievajú a zabávajú sa spoločne.S cd rádio nie len na cd ale aj FM a taktiež aj na USB kľúč sa mi podarilo vďaka Vám spríjemniť nie len detskú radosť ale i radosť ich rodičov,takže za mňa maximálna spokojnosť a veľká vďaka :)
Nekvalitný doskrabane nefunkčný !!! Dala som reklamovať a čakám na vrátenie peňazí !!!
- Mikrofóny som reklamovala čakám na vrátenie peňazí !!! Mikrofóny doskrabane a nekvalitne
- lacný
- funguje ako reproduktor
- dá sa nastaviť hlasitosť hudby
- jednoduché bluetooth pripojenie
- návod na použitie v slovenčine
Mikrofón príšerne väzbí. Dá sa síce nastaviť hlasitosť hudby, ktorá sa púšťa cez bluetooth, ale hlasitosť zvukov mikrofónu sa už nastaviť nedá. Je to naozaj len lacná hračka pre deti. Hlas z toho znie, ako keby človek kričal do jaskyne - má to veľmi výraznú ozvenu. Nie všetky zvuky zachytí, často sa stane, že polku slova nezachytí a je len ticho. Okrem toho to prišlo v úplne roztrhanej a pokrčenej krabici.
- nie veľmi kvalitné prevedenie, chýba podrobnejší návod, skôr ako hračka .
- kupovala som to ako darček, dúfam len, že to čo to vydrží na výmenu už nie je čas . Čakala som niečo aspoň o trošku kvalitnejšie
- veľmi slabé spracovanie
- nezachytáva spoľahlivo zvuk
Zobrazujem 81 - 100 zo 246 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Ďalšie »